Rondreis Noorwegen maken met een groep

Als we het hebben over vakantie in Europa hebben dan zijn het vaak de standaard bestemmingen die aan bod komen. Spanje, Frankrijk en Italië. Prachtige landen om op vakantie te gaan als je op zoek bent naar de zon. Echter, niet al te lang geleden ben ik met een groepsreis mee geweest naar het mooie Noorwegen. Onze rondreis door Noorwegen duurde een kleine 2 weken waarbij wij begeleid werden door een tweetal enthousiaste begeleiders die ons het prachtige Noorwegen hebben laten zien, van het noorden tot het zuiden.

Rondreis Noorwegen

Eerst wat informatie over Noorwegen. Het land is groot. Nee, echt GROOT. Het land is bijna tien keer zo groot als Nederland. Het grappige is dat er ongeveer 3.5 keer minder inwoners wonen. Het resultaat is een enorm uitgestrekt land waar bijzonder weinig mensen wonen die de natuur hebben aangetast. Als je ruwe schoonheid wilt ervaren dan is Noorwegen IDEAAL.

De natuur leent zich natuurlijk uitstekend om de hele dag doorheen te wandelen. Maar op een gegeven moment heb je het wel gehad met de bossen en bospaden. Een activiteit waar wij veel plezier aan beleefd hebben is vissen. De grote fjorden van Noorwegen lenen zich prima om een hengeltje uit te gooien om prachtige vissen te vangen.

Een andere activiteit die echt leuk was om te doen was raften en kanoën. Als watersporter kan je in dit enorme land je lol op. Als je een rondreis door Noorwegen maakt dan kan dit eigenlijk niet anders dan in de auto. Het openbaar vervoer van zuid naar noord is niet fantastisch en fietsen is nu ook niet bepaald een optie. Wij hebben onze reis geboekt via NoSun.nl. Het was een prachtige rondreis met ervaringen die we nooit meer zullen vergeten. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>